شیشه سکوریت ۲۰ میل از نمونه های شیشه با مشخصه خاص است که مزیت های زیادی دارد و در موارد مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد که در خط تولید آن این شیشه با بهترین مواد اولیه و متناسب با استاندارد های روز دنیا تولید شده و در بازار های سراسر کشور به صورت مستقیم عرضه می شود.
مراحل ساخت شیشه سکوریت
ساخت شیشه سکوریت طی مراحل مختلفی انجام می شود که برای تولید آن در شیشه معمولی حرارت انجام می شود و قبل از انجام این کار شیشه ها در ابعاد مناسب برش داده شده و بعد از آن مراحل سکوریت برروی شیشه انجام می شود، لذا در فرایند تولید بر روی شیشه استرس هایی وارد می شود که سندبلاست کردن، سوراخ و برش بر روی آن غیر ممکن خواهد شد.
بعد از برش شیشه با سنگ مخصوص و صیقل دادن لبه ها در کوره قرار گرفته و تحت حرارت قرار می گیرد و بعد از آن از کوره خارج شده و خنک می شود، لذا بخش های خارجی زودتر سرد شده و تحت تنش فشاری قرار می گیرد و قسمت داخلی نیز تحت تنش کششی قرار خواهد گرفت، طی فرایند سکوریت کردن مقاومت مکانیکی آن افزایش خواهد یافت.
شیشه سکوریت در برابر ضربه، برف، باد، باران، حرارت، بارهای مکانیکی تا چهار برابر مقاومتر از نمونه های معمولی بوده و به دلیل انرژی الاستیکی که دارد بعد از شکستن به قطعات ریزی که فاقد تیزی است تبدیل می شود، این شیشه دارای سطحی صاف و صیقلی بوده که در ساختار نوع لمینت و دوجداره نیز بکار می رود.
قیمت روز شیشه سکوریت ۲۰ میل در بازار
قیمت شیشه ۲۰ میل در بازار بسته به عوامل مختلفی فرق دارد و مهم ترین عامل در تعیین نرخ آن کیفیت است و مواد بکار رفته در فرایند تولید آن نیز در قیمت تاثیر بسزایی دارد و هر چه این مواد مرغوب تر باشد و اصول و فنون و استانداردها در ساخت آن رعایت شود شیشه مرغوب بوده و قیمت بیشتری دارد.
قیمت شیشه سکوریت بسته به نحوه خرید و فروش نیز مختلف بوده و در صورتی که عمده یا بدون واسطه خریداری شود ارزانتر و باصرفه خواهد بود، لذا در بازار مدل های مختلفی از این شیشه عرضه می شود که هر یک دارای کاربرد و مشخصات مربوط به خود بوده و قیمت های هر کدام نیز متفاوت می باشد.
شیشه سکوریت عرضه شده در داخل و خارج از ساختمان به کار می رود و در ویترین فروشگاه ها، پنجره مناطق بادخیز، درب های ورودی ثابت و متحرک، پارتیشن ها و ساختمان های تجاری، برای جلوگیری از خرد شدن در صنعت خودروسازی و … بکار می رود.