از 18 تا 22 ژوئن سال جاری، حدود 120 گل رز آبی طرفدار زیست شناسی گل در Hyères-les-Palmiers در ساحل فرانسوی Côte d’Azur برای آخرین دوره از مجموعه کارگاه های دو ساله در مورد “مکانیسم های مولکولی کنترل رشد گل” ملاقات کردند.
این نشستهای بینالمللی معمولاً در جایی در سواحل مدیترانه برگزار میشوند و هیرس یک محیط ایدهآل برای ملاقات با همکاران و بحث درباره علم در ساحل و همچنین در سالن سخنرانی یا اتاق پوستر فراهم میکند.
یکی از گیاهان گلدار اگر لپه قیمه نپخت چه کنیم که واقعاً به دریا بازگشته بود، Posidonia oceanica، در حال رشد در آبهای کم عمق ساحلی اطراف محل کنفرانس بود، و بسیاری از نمایندگان را میتوان دید که بین جلسات علمی در حال پاشیدن و (بدون شک) بررسی کامل این تک لپهای دریایی بودند.
این کارگاه، که جزئیات آن را میتوانید در آدرس زیر بیابید: http://www.ens-lyon.fr/RDP/FlowerWorkshop2019/، به هفت جلسه شفاهی تقسیم شد و به گونهای قالببندی شد که حداکثر تعداد سخنرانان بتوانند دادههای خود را در 20 دقیقه ارائه کنند.
گفتگوهای برجسته، 15 دقیقه پارچه کرپ گفتگوهای استاندارد، یا 4 دقیقه “پوسترهای فلش”. در مجموع، 74 ارائه شفاهی، شامل تقریباً دو سوم نمایندگان، که عمدتاً از اروپا و همچنین از مناطق دوردستی مانند چین، ژاپن، ویتنام، مکزیک و ایالت واشنگتن آمده بودند، انجام شد. در یک بررسی کوتاه نمیتوان تمام موضوعات مطرح شده در جلسه را پوشش داد.
بنابراین آنچه در ادامه میآید دیدگاهی شخصی از برخی از نکات برجسته و مضامین بدیع است.
این کارگاه با موضوع شروع سنتی خود یعنی «گلدهی»، یعنی شبکههای زمان پخت لپه پیچیده و متصل به هم که توسط گیاهان گلدار برای شروع فاز تولیدمثلی خود در پاسخ به نشانههای محیطی و درونزای متعدد استفاده میشود، آغاز شد.
بسیاری از آنچه در مورد گلدهی شناخته شده است از گیاه مدل Arabidopsis thaliana می آید، که یک گونه معمولی یکساله است که یک بار در چرخه زندگی خود گل می دهد، به سرعت بذر می دهد و می میرد.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.