با مصرف نوشیدنی انرژی زا هایپ بدن خود را آماده نگه دارید

نوشیدنی های انرژی زا از دهه 1960 در ژاپن محبوبیت بیشتری داشتند.

عصر نوشابه انرژی زا در سال 1962 با Lipovitan D توسط شرکتی به نام Taisho در ژاپن آغاز شد.

نوشیدنی انرژی زا هایپ از پرفروش ترین نوشیدنی ها می باشد.

Lipovitan D دارای کافئین و ویتامین های اضافی بود و به عنوان تونیک دارویی به بازار عرضه شد.

افزودن تورین و نیاسین در نوشیدنی برای افزایش و بهبود انرژی و تمرکز بود. بعداً در سال 1987 نوشیدنی انرژی زا ردبول اختراع شد.

معرفی Red Bull توسط Dietrich Mateschitz با همکاری Chaleo Yoovidhya، سازنده تایلندی و بنیانگذار نوشیدنی به نام Krating Daeng انجام شد.

کریتینگ دانگ و ردبول هر دو از کافئین و تورین تشکیل شده اند، با این حال، ردبول نوع گازدار اولی است.

نوشیدنی انرژی زا

بعد از موفقیت چشمگیر Red Bull، نوشیدنی انرژی‌زای دیگری به نام Four Loko توسط Phusion Pharmaceuticals معرفی شد.

نوشیدنی های انرژی زا تولید شده توسط کنف ترکیبی از کیفیت بالای مواد اولیه نوشیدنی انرژی زا با خواص سالم به دست آمده از این کالا است.

نوشابه های انرژی زا از طریق تبدیل دانه های شاهدانه تولید می شوند و به نوشیدنی تمام خواص مربوط به محتوای پروتئین (25%)، کربوهیدرات ها (27%)، لیپیدها (36%) و مقادیر قابل توجهی فیبر، ویتامین ها و … را می دهند.

مواد معدنی نوشیدنی‌های انرژی‌زای مبتنی بر دانه‌های شاهدانه با آب و دانه‌های کنف فرآوری‌شده، با افزودن تورین و کافئین، علاوه بر خواص طبیعی بدون گلوتن و بدون لاکتوز تولید می‌شوند.

رایج ترین گیاهان مورد استفاده در نوشیدنی های انرژی زا را می توان جین سینگ و جینکو بیلوبا نام برد.

سایر مواد گیاهی را می توان گرده زنبور عسل و گوارانا خلاصه کرد.

ژل رویال همچنین در فرمولاسیون نوشیدنی های انرژی زا به عنوان یک محصول حیوانی استفاده می شود.

بسیاری از مواد گیاهی در فرمولاسیون نوشیدنی به شکل عصاره های مایع استاندارد حل شده در آب / الکل یا گلیسیرین استفاده می شود.

پیش مخلوط های کاملاً محلول در آب خشک شده با اسپری علاوه بر این در دسترس هستند ( Ragsdale, 2016 ).

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.